Uslovi korištenja

S&P d.o.o.

Trampina br.12

JIB 4201732030000
PDV 201732030000

Trg djece Sarajeva br.1
BBI Centar – Sprat  #2
Sarajevo, 71 000, Bosna i Hercegovina
info@hodajzdravo.ba

+387 33 956 940

Pon – Sub: 09:00-21:00
Nedjelja: 10:00 – 18:00

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti S&P d.o.o. u jednim od sljedećih načina plaćanja:

 • virmanom
 • gotovinom – pouzećem

Proizvodi naručeni u Internet Trgovini moguse  platiti karticama čiji je prihvat naznačen u Internet Trgovini, putem bankovne doznake (virmanom) na račun Prodavca ili pouzećem.

Sve cijene u Internet Trgovini iskazane su u konvertibilnim markama (KM) sa uključenim PDV-om.

Korištenje

S&P Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem hodajzdravo.ba internet prodavnice obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Uslovi kupovine

Postupak, te uslovi kupnje/prodaje robe putem S&P d.o.o. internet prodavnice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otpremnica, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta S&P d.o.o. na adresi Trg djece Sarajeva br.1, S&P d.o.o. putem Internet prodavnice omogućuje kupnju dijela asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na S&P d.o.o.

Sve cijene izražene su u BIH nacionalnoj valuti,konvertibilna marka KM sa PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrovali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane S&P d.o.o.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj korpi nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na info telefon 033 933 489

S&P doo obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko S&P d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e -mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Izmjene

S&p d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se sve izmjene objaviti na web stanici.

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža S&P d.o.o. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. S&P d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj hodajzdravo.ba Internet prodavnice je zaštićen i S&P d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Dostupnost S&P d.o.o. Internet prodavnice

Iako Vam S&P d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, S&P d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na S&P d.o.o. odgovarati Vašim potrebama. S&P d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@hodajzdravo.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na S&P d.o.o. Internet prodavnicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Ostale Internet stranice

S&P d.o.o. Internet prodavnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole S&P d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

Neke od fotografija na S&P d.o.o. Internet prodavnici su samo ilustrativne prirode.

Internet Trgovina vam omogućava online pregled i kupovinu proizvoda na daljinu u skladu sa Uslovima korištenja. Vi ste odgovorni za tačnost i ažurnost podataka koje unesete prilikom registracije na Internet Trgovini.

Molimo vas da Internet Trgovinu koristite savjesno i odgovorno. Korištenjem Internet Trgovine se obavezujete da nećete:

 • koristiti Internet Trgovinu izvan načina opisanog Uslova korištenja;
 • oštetiti, mijenjati, onesposobiti pristup Internet Trgovinu, bilo kojom metodom pokušati ili steći neovlašten pristup računarskom sistemu Internet Trgovine, na Internet Trgovinu učitati bilo kakve računarske viruse, bagove i bilo koji drugi štetan računarski software, korumpirane podatke, te učiniti bilo koju aktivnost koja za posljedicu ima umanjenje ili prestanak funkcionalnosti Internet Trgovine;
 • lažno se predstavljati, koristiti tuđe ili podatke za koje nemate ovlaštenje njihovih stvarnih vlasnika;
 • koristiti Internet Trgovinu na način nepremjeren dobroj i etičkoj praksi korištenja, niti koristiti Internet Trgovinu na način koji bi narušavao našu reputaciju ili naše poslovanje;

Posebno, korištenjem Internet Trgovine izjavljujete da prihvatate primjenu niženavedenih pravilnika i procedura Internet Trgovine:

 • Uslova korištenja,
 • Politike privatnosti,
 • Načina dostave,
 • Procedure povrata,
 • Proceduru ulaganja reklamacija

[/vc_column_text]

USLOVI KORIŠTENJA
Odredbe i uslovi
Služeći se stranicom www.hodajzdravo.ba, pristajete na ove uslove korištenja. Ukoliko se ne slažete sa ovakvim uslovima, molimo Vas da ne koristite web stranicu. Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova korištenja, djelomično ili u cijelosti, u bilo koje vrijeme, uz prethodno obavještenje o tome ili bez njega. Preporučujemo vam da uvijek provjerite naše uslove prije nego što počnete da koristite našu web stranicu. Svako vaše korištenje naše web stranice nakon objave izmjena ovih uslova korištenja, značiće i vaše prihvatanje tih izmjena.

Svu naručenu robu dostavljamo brzom postom  paketnom dostavom svaki radni dan. Cijena dostave iznosi 12,87KM (PDV uključen)

Povrat, zamjena i reklamacija

Kupac ima pravo u roku 14 radnih dana od dana dostave proizvoda, bez navođenja razloga,, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu.  Kupac o svom naumu raskidanja ugovora nas treba pismeno obavijestiti i na našu adresu o svom trošku vratiti nam proizvod koji je u originalnoj, neoštećenoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja. U roku 14 radnih dana od primitka proizvoda, S&P  d.o.o. će Kupcu vratiti novac uplaćen za proizvod.

Ukoliko prilikom preuzimanja naručene robe od dostavne službe Kupac primjeti oštećenje paketa, molimo Kupca da isti ne preuzima od dostavne službe te nas odmah obavijesti o primjećenom oštećenju.

Kupac ima pravo na povrat robe na teret S&P do.o.. u sljedećim slučajevima:

– kod isporuke robe koja nije naručena

– kod isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Kod zamjene broja artikla Kupac snosi trošak dostave.

U slučaju reklamacije proizvoda , S&P do.o.. će odgovoriti na reklamacijski zahtjev tek kada se napravi povrat proizvoda u skladište. U slučaju da kupac odbije vratiti proizvod, zahtjev za reklamaciju automatski će biti odbijen.

Shopping cart

close