p-trans

S&P d.o.o. Sarajevo

Društvo za trgovinu i usluge d.o.o. Sarajevo

Ulica: Trampina br.12

Hamid Hasanbegović doc.vet.med.

Tel.: +387 33 956 940
Email: info@hodajzdravo.ba

 • S&P je posvećen prodaji visokokvalitetnih cipela međunarodnih proizvođača, uvijek stavljajući zdravlje i ugodu našik kupaca na prvo mjesto.

 • Od samog osnivanja Firme 2012. godine ističemo važnost korištenja ortopedski prilagođene obuće visokog kvaliteta, istovremeno prateći moderne trendove u dizajnu i korištenju obnovljivih materijala.

 • Vremenom je naša paleta postajala šira i trenutno u našim katalozima možete pronaći proizvode tri renomirana međunarodna proizvođača.

Hodaj zdravo online shop

Obuća koja podržava vaše zdravlje!

opop
 • 1

  BIRKENSTOCK od 2012. godine

  - Njemački proizvođač anatomske obuće Birkenstock svoje dugogodišnje iskustvo prenosi sa jedne generacije na drugu još od davne 1774. godine. Transgeneracijsko iskustvo u izradi obuće garantira vam najbolju visokokvalitetno izrađenu obuću iz Savezne Republike Njemačke. - Birkenstock - made in Germany - je preduzeće s proizvodnjom od kopče do donjišta, zasnovanom na najnovijim znanstvenim saznanjima u ortopediji i najmodernijoj dostupnoj tehnologiji u izradi obuće. - Pored čuvenih i lagano prepoznatljivih sandala, koje se prodaju u preko 90 država na pet kontinenata, Birkenstock ima sve veći izbor cipela s zatvorenom, dječijom i radnom obućom, kao i specijalne proizvode za ortopedske prodavače. Zaista za svakoga ponešto, ali zdravlje stopala nesumnjivo sljeduje sve kupce ovog branda.

 • 2

  MEPHISTO od 2014. godine

  - Mephisto, osnovan u Francuskoj 1965. godine, danas je izrazito cijenjeno međunarodno ime u industriji obuće. Cipele Mephisto su privlačne svim uzrastima, a pored modernog dizajna i udobnosti, pomažu našim kupcima da budu stabilniji i izdržljiviji u kretnjama tokom svakodnevnih aktivnosti. Brend Mephisto kontinuirano postavlja najviše standarde u specijaliziranoj maloprodaji cipela i ortopeda svim igračima na međunarodnom tržištu. Trenutno se blizu 600 modela prodaje u više od 80 zemalja diljem planete. - Mephisto je investicija u zdravlje i udobnost stopala, leđa i nogu. Mephisto pokušava spriječiti sve probleme sa stopalima tako što kontinuirano radi na iznalaženju novih anatomskih rješenja u svrhu očuvanja vaše zdrave tjelesne posture. Vjeruju u zagrljaj sa nogama, ne vezanje. Stopala morate držati u najboljem položaju koji će vam i dalje pružati svu energiju potrebnu za zdrav život, tokom čitavog dana. Lakše reći, nego učiniti. Zato je Mephisto gdje jeste.

 • 3

  SCHOLL od 2018. godine

  - Osnivač dr. William Mathias Scholl želio je razumjeti strukturu i biomehaniku stopala i moguće utjecaje na ostatak tijela i zdravlje ljudi. Njegova strast i vrijednosti koje je njegovao žive kroz profesionalni angažman njegovih nasljednika u firmi Scholl. - 2004. godine kompanija je proslavila stogodišnjicu Scholl-a novim identitetom marke, novom generacijom proizvoda za njegu stopala i linijom obuće koja osigurava maksimalan komfor, a istovremeno je moderan i inovativan. Ponekad sukobljeni elementi u procesu dizajna, koje Scholl iznova inovativno prevazilazi.

Shopping cart

close