Uslovi poslovanja

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti S&P d.o.o.
u jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • virmanom, internet bankarstvom
  • gotovinom – pouzećem

 
Korištenje

S&P d.o.o. Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem hodajzdravo.ba internet prodavnice obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Uslovi kupovine

Postupak, te uslovi kupnje/prodaje robe putem S&P d.o.o. internet prodavnice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otpremnica, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta S&P  d.o.o. na adresi Franca Lehara br.2,S&P d.o.o. putem Internet prodavnice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na S&P d.o.o.
Sve cijene izražene su u BIH nacionalnoj valuti,konvertibilna marka KM sa PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrovali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane S&P d.o.o.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj korpi nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na info telefon 061 156 346.

S&P d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko S&P d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e -mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Izmjene

S&p d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se sve izmjene objaviti na web stanici.

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža S&P d.o.o. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. S&P d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.


Intelektualno vlasništvo

Sadržaj  hodajzdravo.ba Internet prodavnice je zaštićen i S&P d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje.


Dostupnost S&P d.o.o. Internet prodavnice

Iako Vam S&P d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, S&P d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na S&P d.o.o. odgovarati Vašim potrebama. S&P d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@hodajzdravo.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na S&P d.o.o. Internet prodavnicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.


Ostale Internet stranice

S&P d.o.o. Internet prodavnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole S&P d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.


Oglašavanje

Dio S&P d.o.o. stranica predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. S&P d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

 

 Neke od fotografija na S&P  d.o.o. Internet prodavnici su samo ilustrativne prirode.

Mi koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Shopping cart

close